Jij vraagt, wij geven antwoord
Dat hangt van veel zaken af. Momenteel hebben we 3 MUBE’s in ons assortiment; de MUBE 15, de MUBE 20 en de MUBE 60. De MUBE’s worden geheel naar wens afgewerkt. Denk aan interieurafwerking en exterieurafwerking. Deze keuzes bepalen de totale prijs. Om je een indicatie te geven start het instapmodel van de MUBE 15W met een richtprijs van € 35.000,- Deze is dan te gebruiken als thuiswerkplek zoals weergeven in de impressie foto’s.
De doorlooptijd in van de MUBE in de fabriek bedraagt 8 tot 12 weken. Deze doorlooptijd is afhankelijk van de gekozen opties en de beschikbare productiecapaciteit. Daarnaast dien je (mogelijk) rekening te houden met de tijd die nodig is voor de zaken die op de plaatsingslocatie nodig zijn (fundering, aansluitingen) en, indien van toepassing, de doorlooptijd voor een (omgevings)vergunning.
We zijn flexibel en denken graag met je mee over aangepaste planningen.
De MUBE wordt verankerd op een stabiele en voldoende draagkrachtige ondergrond. Dat kunnen betonplaten (stelconplaten) zijn of schroefpalen. Een schroeffundament is gebaseerd op het principe van paalfunderingen, een van de oudste en meest beproefde funderingsvormen. Het is een gegalvaniseerde stalen buis met opgelaste schroefdraad, die ontworpen is om horizontale en verticale belastingen in de grond op te nemen en die wordt geïnstalleerd met behulp van een montagemachine.
Graag stellen wij in overleg vast welke funderingsvoorzieningen benodigd zijn en uiteraard zijn we graag bereid om hierin te adviseren.
Desgewenst kunnen wij dit natuurlijk verzorgen.
Of de MUBE vergunningsplichtig is, is afhankelijk van de lokaal geldende eisen en van het gekozen model. Als een vergunning vereist is (dat is niet altijd het geval), dan dien je rekening te houden met kosten en doorlooptijd voor een (omgevings)vergunning, en met de kosten voor indiening en leges. Desgewenst kunnen wij zorgen voor de benodigde documentatie voor de aanvraag van een (omgevings)vergunning.
MUBE woningen voldoen ruim aan Het Bouwbesluit. De ontwerplevensduur van de constructie van de MUBE is vijftig jaar. Ook de rest van de MUBE zal dat halen bij goede plaatsing, gebruik en onderhoud. Voor onderhoud geldt uiteraard dat er ook binnen vijftig jaar al delen vervangen zullen worden. Dat alles is niet anders dan bij een conventioneel/traditioneel gebouw.
Uiteraard zijn we graag bereid om hierin te adviseren.
Voor jouw MUBE is uiteraard een elektra aansluiting nodig en, afhankelijk van het gekozen model, zijn aansluitingen nodig voor water en riool. Daarnaast dient er een keuze gemaakt te worden in de wijze van afvoer van hemelwater. Vaak kunnen elektra, water en riool op een bestaande aansluiting. Als een zwaardere aansluiting of zelfstandig gebruik nodig zijn, dan kan een groepenuitbreiding, aanpassing van riool- of waterleiding of losse aansluiting noodzakelijk zijn. Samen met onze installateur kunnen wij je hierin adviseren en desgewenst kunnen we dit natuurlijk verzorgen.
De module, of modules, afhankelijk van het gekozen model, worden per stuk gehesen en gemonteerd op de aanwezige fundering en hierna aangesloten. Dit is afhankelijk van het type MUBE dat je gekozen hebt. Aansluitend worden de laatste afwerkingen op locatie gerealiseerd. De MUBE wordt ook wind- en waterdicht gemaakt.
De plaatsing op locatie geschiedt met een kraan. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de bereikbaarheid van de plaatsingslocatie. Graag stellen wij in overleg met jou de mogelijkheden en kosten hiervoor vast.
Wij gaan hier graag over met je in gesprek en maken dan een persoonlijk stappenplan.
Staat jouw vraag er niet tussen?
Stel je vraag via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. We zullen je dan voorzien van het juiste antwoord.