Onze partners

Wij gaan samen voor groen

Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun waarden. Wij vinden het immers belangrijk dat zij dezelfde passie delen en gedreven zijn om het leven een stuk aangenamer en duurzamer te maken. Zo voegen onze partners stuk voor stuk waarde toe aan het totale concept van MUBE, iets waar wij trots op zijn.

Orga heeft met het biofilisch ontwerp en modulair systeem aan de wieg gestaan van het concept. Het is dé toonaangevende architect in Nederland op het biofilisch gedachtegoed.

Het Bouw Bureau engineert het complete bouwproject. Zij geloven dat er betere gebouwen worden gerealiseerd, door de inzet van ICT, automatisering, prefabricage en samenwerking. Vanaf de initiatieffase tot en met de uitvoeringsfase en van de productietekeningen tot de machine aansturing. Door jarenlange ervaring in de bouwkolom weten zij wat er nodig is. Dit stelt hen in staat het architectonisch ontwerp te borgen in maakbare bouwtechnische oplossingen.

Moederbedrijf van de Prefab Fabriek is Van Dillen Bouwgroep. Het bedrijf stamt uit 1724 en heeft innovatie in het DNA. In de fabriek in Culemborg worden de MUBE’s geproduceerd om vervolgens Plug & Play geplaatst te worden bij jou, de opdrachtgever.

Triodos Bank is opgericht vanuit de overtuiging dat geld positieve veranderkracht heeft. We laten het geld van onze klanten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Met onze hypotheken willen we de woningmarkt verduurzamen én toegankelijker maken voor iedereen. We belonen verduurzaming en de duurzame materiaalkeuze bij de bouw en verbouw van woningen met een lagere rente. En we maken financiering van alternatieve woonvormen mogelijk.

Oldenboom is gespecialiseerd in de handel én bewerking van hout- en plaatsoorten en bouwmaterialen voor de houtbouw, aannemerij, prefab bouw en overige houtverwerkende industrieën. Oldenboom zegt niet alleen dat ze de bouw willen vergroenen. Ze doen er van alles aan om gezond en ecologisch bouwen mogelijk te maken met hernieuwbare grondstoffen en natuurlijke materialen. In de loop der jaren heeft Oldenboom expertise opgebouwd over de keuze en eigenschappen van biobased bouwmaterialen voor de totale bouwconstructie.

Legrand is fabrikant van producten voor de elektrotechnische infrastructuur in gebouwen. Gedurende de gehele levenscyclus dragen slimme oplossingen bij aan flexibiliteit, comfort, veiligheid en een energiezuinig gebruik van MUBE’s. Elke MUBE is voorzien van het smart home systeem: “Valena Next With Netatmo”.

PNL B.V. uit Gilze is al meer dan 16 jaar de exclusieve vertegenwoordiging van de Duitse firma Krinner Schraubfundamente GmbH – dé uitvinder van het Schroef-fundament “made in Germany”. Krinner biedt uiterst betrouwbare, innovatieve en duurzame funderingsproducten van Duitse kwaliteit waarop je veilig en verantwoord kunt bouwen. Krinner is ISO gecertificeerd en produceert als enige CE gecertificeerde schroeffundamenten. Ze staan garant voor expertise en kwaliteit op het gebied van circulair funderen, waarbij de natuur en het milieu centraal staan.

In een circulaire economie is er geen afval en worden grondstoffen steeds opnieuw gebruikt. Chainable levert de eerste echte modulaire en circulaire keuken voor de professionele verhuurmarkt. Een keuken waarvoor 0 bomen worden gekapt, terwijl we voor elke keuken die we installeren 24 bomen planten.

De Solcora lijn van MFlor zijn Rigid PVC vloeren. Daarmee is het stijver (rigid), een geïntegreerde ondervloer en voorzien van een sterke klikverbinding. Design is net zo belangrijk als het geluiddempend vermogen van deze vloeren.

Greenpaints levert speciaal geselecteerde ‘groene verven’. Met groene verf bedoelen we natuurlijk iets anders dan letterlijk de kleur groen. De verven van Greenpaints zijn namelijk biobased verven of minerale verven. Ze zijn gebaseerd op minerale en/of herwinbare natuurlijke grondstoffen.

Lampen. Het lijkt simpel. Heb je licht nodig, dan doe je een lamp aan. Maar daar komt natuurlijk wel wat meer bij kijken. Calex snapt hoe licht werkt en heeft voor de MUBE een creatieve én functionele invulling aan het lichtplan. Of je nou gaat wonen of werken in een MUBE.

Quooker – de kraan die alles kan.
Quooker is hard op weg de wereld te veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over heel de wereld. Met een Quooker haal je een duurzaam product in huis, dat wel vijftien tot twintig jaar mee kan. En niet alleen het product zelf is duurzaam, Quooker streeft op alle terreinen duurzaamheid na. Met aandacht voor mens en milieu.

Bij Kvik Veenendaal blinken we uit in prachtige keukens, badkamers en garderobes naar Deens design: functioneel en tegelijkertijd mooi. Over elk detail is zorgvuldig nagedacht, van geïntegreerde handgrepen tot gladde oppervlakken gemaakt van duurzame materialen.

EcoStucWerk biedt ecologisch stucwerk met natuurlijke materialen zoals leem en kalk waarmee woning of kantoor een ademend en dampopen geheel is in combinatie met de juiste isolatie en ondergrond.

EVshield is de duurzaamste laadoplossing voor jouw (PH)EV in de markt. Niet alleen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen van eigen bodem, maar EVshield voorkomt ook onnodige e-waste. EVshield zorgt voor een comfortabele, duurzame en fraaie manier van opladen.

De Kantoorspecialist creëert een werkomgeving die rechtstreeks bijdraagt aan jouw succes. Of je nu kantoorartikelen, kantoorinrichting, een printer of audiovisuele producten nodig hebt. Het is hun missie om alles aan te bieden wat nodig is voor een aantrekkelijke werkomgeving.

Vepa heeft een uitgebreid assortiment voor een duurzame inrichting. Ergonomie, design, duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid, leefomgeving en goed bestuur zijn de pijlers waarop zij bouwen. Dat is hoe zij bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen in hun werk.

Simplysedum heeft alles in huis voor het realiseren van een sedumdak. Met meer dan 15 jaar praktijkervaring weten ze precies waar ze over praten. Door sedum op de MUBE te plaatsen creëer je een aangenamer binnen klimaat. Het sedum neemt een groot gedeelte van de neerslag op en geeft dit af aan de omgeving. Dit heeft ook een positief effect op de biodiversiteit. Als jonge ondernemers draagt Simplysedum graag een steentje bij aan de toekomst van onze planeet.

Vragen over één van onze partners of zelf partner worden van MUBE?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons.