Onze partners

Wij gaan samen voor groen

Onze partners zijn stuk voor stuk gebouwd op dezelfde waarden. Ze delen dezelfde passie en zijn gedreven om een het leven een stukje aangenamer en mooier te maken. Ze voegen stuk voor stuk waarde toe aan het totale concept van MUBE en zijn daarom zorgvuldig geselecteerd als partner.

Orga heeft met het biofilisch ontwerp en modulair systeem aan de wieg gestaan van het concept. Het is dé toonaangevende architect in Nederland op het biofilisch gedachtegoed.

Moederbedrijf van de Prefab Fabriek is Van Dillen Bouwgroep. Het bedrijf stamt uit 1724 en heeft innovatie in het DNA. In de fabriek in Culemborg worden de MUBE’s geproduceerd om vervolgens Plug & Play geplaatst te worden bij jou, de opdrachtgever.

Meetsystemen en luchtkwaliteit is wat Legrand levert in de MUBE.

De Solcora lijn van MFlor zijn Rigid PVC vloeren. Daarmee is het stijver (rigid), een geïntegreerde ondervloer en voorzien van een sterke klikverbinding. Design is net zo belangrijk als het geluiddempend vermogen van deze vloeren.

De Valena Next serie van Netatmo is het unieke draadloze smart-home bedieningssysteem dat jouw MUBE van alle gemakken voorziet. Met oog voor design is het systeem compatible met stemassistenten Siri, Google of Alexa.

Lampen. Het lijkt simpel. Heb je licht nodig, dan doe je een lamp aan. Maar daar komt natuurlijk wel wat meer bij kijken. Calex snapt hoe licht werkt en heeft voor de MUBE een creatieve én functionele invulling aan het lichtplan. Of je nou gaat wonen of werken in een MUBE.

Vragen over één van onze partners of zelf partner worden van MUBE?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons.

Menu