About us

Onze missie

Wij willen mensen gelukkig maken. Door extra ruimte te creëren voor wonen, zorg, recreatie en werk. Maar bovenal door mensen te verbinden met de natuur. Dat doen we met liefde voor hout en met respect voor de natuur. Daarom werken we met biobased materialen, die een natuurlijke oorsprong hebben en prettig voelen. Want in een ruimte moet je niet alleen goed kunnen wonen, werken, zorgen of verblijven, je moet je er bovenal thuis voelen.

Daarnaast vraagt de wereld ons om schoner te bouwen en bewuster om te gaan met onze planeet. Voor vandaag, voor morgen en voor volgende generaties. MUBE’s zijn milieubewust en worden CO2-neutraal gebouwd. Met onze MUBE’s leveren wij een positieve bijdrage aan betaalbare, gezonde, kwalitatieve en duurzame huisvesting.

De founders van MUBE? Dat zijn wij!

Ons idee is ontstaan vanuit een persoonlijke drijfveer om een product met een toegevoegde waarde te ontwerpen. De MUBE is een antwoord op ontwikkelingen in de bouwindustrie en krapte op de woningmarkt.

Wij vertellen een eerlijk verhaal, vanuit de biofilische gedachte en onze passie en liefde voor hout. Wij willen mensen weer meer verbinden met de natuur en natuurlijke materialen en zo het welzijn van mensen verbeteren en mensen gelukkig maken.

 Ralf van der Putten en Ralf van der Putten Jr.

Kunnen wij je helpen?

Meer weten over één van onze MUBE Spaces of heb je een vraag? Mogelijk heb je een vraag waarvan het antwoord is voorzien binnen onze FAQ. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan contact op via onderstaand formulier.

Contactformulier

Contact Us