Tiny house

Het ultieme tiny house

Deze MUBE in het kort
De benaming MUBE zegt al waar wij voor staan: Modular, Unique, Biophilic & Biobased en Environment. De MUBE tiny house is een voorgefabriceerd huis dat speciaal ontworpen is om te worden gebruikt als duurzaam en compact woonhuis. Prefab betekent dat alle delen van dit huis, inclusief de vloer, muren en het dak, in de fabriek worden geproduceerd als modules. Deze modules worden vervolgens naar de bouwplaats gebracht en ter plekke aan elkaar gekoppeld, waardoor een volledig functioneel tiny house ontstaat. De MUBE prefab tiny houses zijn goed geïsoleerd en voorzien van verwarming en andere faciliteiten zoals stopcontacten. Het grote raam met een takkenstructuur zorgt voor maximale lichtinval in het huis. Met andere woorden, een tiny house dat volledig gericht is op comfort en duurzaamheid.
Waarom kiezen voor een tiny house?

Steeds meer mensen kiezen voor een duurzame manier van leven, waarbij kleiner wonen en minder ruimte gebruiken centraal staat. Het MUBE tiny house biedt de perfecte oplossing voor wie duurzaam wil wonen en toch van alle gemakken voorzien wil zijn. Het tiny house is volledig prefab gebouwd, wat betekent dat het efficiënt en snel kan worden geplaatst op de gewenste locatie. Bovendien is ons tiny house een duurzame keuze. Alle materialen zijn eco vriendelijk en het hout is STIP, PEFC of FSC gecertificeerd.

Een belangrijk kenmerk van het tiny house is het grote takkenraam, wat de hoeveelheid daglicht maximaliseert en een gevoel van verbondenheid met de natuur creëert. Het tiny house is volledig geïsoleerd met biobased isolatiemateriaal. De kozijnen zijn voorzien van HR++ glas en de wanden, vloeren en het dak zijn volledig afgewerkt met eco vriendelijk plaatmateriaal. Verder kun je jouw prefab tiny house optioneel afwerken met zonnepanelen, airconditioning en diverse afwerkingen voor de vloer, wand en het plafond.

Het gehele MUBE tiny house is ook ontworpen vanuit een biofilisch gedachtegoed. Een biofilisch ontwerp heeft als voordeel dat het jouw welzijn en creativiteit bevordert, en het gevoel van verbondenheid met de wereld om jou heen optimaliseert. Kortom, het MUBE tiny house biedt een comfortabele, duurzame en efficiënte manier van wonen, die perfect past bij een moderne en bewuste levensstijl.

Vraag onze brochure aan!
Brochure download 40
Deze MUBE tiny house is standaard uitgerust met:
  • Dampopen houtskeletbouw wanden van gecertificeerd hout, onder STIP, PEFC of FSC-claim, compleet geïsoleerd met biobased houtwol
  • Wand- en vloerafwerking bestaande uit eco vriendelijk plaatmateriaal met minimale toevoeging van formaldehyde lijmstof
  • Houten Oregon Pine kozijnen, beglazing HR++ en SKG** veiligheidssloten
  • Uniek takkenraam
  • Gevelafwerking bestaande uit thermisch verduurzaamd grenen
  • Volledig geconnecteerde Smart-home uitvoering
  • Benodigde aansluitingspunten in keukenruimte
  • Elektrische verwarmingen
  • Volledig ingerichte badkamer
  • Koud- en warmwatervoorziening met afvoer voor badkamer en toilet
  • Vlonder
  • Nestgelegenheid

Vanaf € 92.000 excl. BTW

Wij helpen jou graag aan een prefab tiny house

Ben jij op zoek naar een duurzame en gezonde manier van wonen in een tiny house van MUBE? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het online contactformulier. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden en prijzen van onze modulaire en biophilic tiny houses.

MUBE tiny houses bieden vele voordelen, waaronder materialen die duurzaam zijn, biobased isolatie en een gezonde leefomgeving. Het biofilische ontwerp van onze tiny houses kan jouw welzijn bevorderen en een gevoel van verbondenheid met de natuur creëren. Kortom, ben je geïnteresseerd in het kopen van een tiny house van MUBE? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Vragen over de aanschaf van een MUBE tiny house?

Bekijk ook deze MUBE’s

Menu