Modulaire woning

De ultieme modulaire woning

deze MUBE in het kort
De benaming MUBE zegt al waar wij voor staan: Modular, Unique, Biophilic & Biobased en Environment. Een MUBE is een modulaire woning, ook wel een prefab woning genoemd, die het best omschreven kan worden als een samengestelde en geprefabriceerde woning. Deze wordt in de fabriek als modules gebouwd. Met andere woorden, alle delen van de woning, waaronder de vloer, de muren en het dak worden voorgefabriceerd in de fabriek. Na voltooiing worden de modules op de bouwplaats afgeleverd en met elkaar verbonden aan de hand van nutsvoorzieningen. Zo ontstaat een volwaardige woning, die met een afmeting van 60 m2 in eigen tuin geplaatst kan worden. Daarnaast kunnen de modulaire woningen van MUBE voor andere doeleinden gebruikt worden. Onze woningen zijn namelijk zeer geschikt om als vakantiewoning voor gasten of zorgwoning te gebruiken, wat ideaal is als je mantelzorger bent.
Waarom een modulaire woning van MUBE?

De modulaire woningen van MUBE zijn enorm milieuvriendelijk vanwege hun duurzame en circulaire eigenschappen. Daarnaast dragen ze ook bij aan het welzijn van de mens. Het biofilische ontwerp, bestaande uit grote raampartijen en het gebruik van milieuvriendelijke materialen, biedt namelijk een omgeving die de verbinding met de natuur aanmoedigt en hierdoor voor maximaal comfort en ontspanning zorgt. Middels het biofilisch ontwerp willen wij de band die wij als mens hebben met de natuur, maar die we kwijtgeraakt zijn door verstedelijking en de aanwezigheid van technologie, herstellen. 

Modulaire woningen hebben ook een kortere bouwtijd dan traditionele woningen dankzij de gefabriceerde componenten. Bovendien zijn onze modulaire MUBE’s gemakkelijk aanpasbaar, waardoor MUBE’s volgens individuele voorkeuren ingericht kunnen worden. Ten slotte kunnen kwaliteitscontrole procedures nauwlettend gevolgd worden tijdens de bouw van onze modulaire MUBE woningen, doordat ze in de fabriek gebouwd worden.

Download de brochure!
mube-60L-brochure-preview
Brochure download 60L

Deze MUBE is standaard uitgerust met:

 • Dampopen houtskeletbouw wanden van gecertificeerd hout, onder STIP, PEFC of FSC-claim, compleet geïsoleerd met biobased houtwol
 • Wand- en vloerafwerking bestaande uit eco vriendelijk plaatmateriaal met minimale toevoeging van formaldehyde lijmstof
 • Houten Oregon Pine kozijnen, beglazing HR ++ en SKG** veiligheidssloten
 • Uniek takkenraam
 • Gevelafwerking bestaande uit thermisch verduurzaamd grenen
 • Volledig geconnecteerde Smart-home uitvoering
 • Benodigde aansluitingspunten in keukenruimte
 • Elektrische verwarmingen
 • Volledig ingerichte badkamer
 • Koud- en warmwatervoorziening met afvoer voor badkamer en toilet
 • Vlonder
 • Nestgelegenheid
Wij helpen jou graag aan een modulaire prefab woning

Is de MUBE het antwoord op jouw woonwens, is het jouw ideale vakantiewoning of de ultieme mantelzorgwoning? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via e-mail of het online contactformulier. Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en prijzen van de prefab MUBE.

Kortom, MUBE biedt hoogwaardige, modulaire en biofilische woningen die ideaal zijn voor vele doeleinden, zoals een uitbreiding van jouw woning, een vakantiewoning in eigen tuin of een zorgwoning. Deze modulaire woningen bieden vele voordelen zoals energiezuinigheid en een gezonde leefomgeving. Ben je geïnteresseerd in het kopen van een modulaire MUBE woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vragen over de aanschaf van een MUBE duurzame woning?

Bekijk ook deze MUBE’s

Menu