Prefab vakantiewoning

De ultieme prefab vakantiewoning

deze MUBE in het kort
De benaming MUBE zegt al waar wij voor staan: Modular, Unique, Biophilic & Biobased en Environment. Een MUBE prefab vakantiewoning is een geprefabriceerde woning, wat inhoudt dat alle delen van de woning, waaronder de vloer, de muren en het dak, worden voorgefabriceerd in de fabriek. Zo ontstaan modules die vervolgens naar de uiteindelijke bouwplaats worden gebracht en ter plekke aan elkaar worden gekoppeld, waardoor een volwaardige vakantiewoning ontstaat. Prefab vakantiewoningen bieden vele voordelen. Zo zijn ze uiterst duurzaam en energie-efficiënt en vereisen ze weinig onderhoud. Onze MUBE’s kunnen daarnaast ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Zo kan een MUBE als een volwaardige woning ingericht worden, maar ook als een mantelzorgwoning.
Waarom een prefab vakantiewoning van MUBE?

De prefab vakantiewoning van MUBE zijn enorm duurzaam vanwege het gebruik van gecertificeerde houtmaterialen en andere milieuvriendelijke materialen. Zo bestaan MUBE prefab vakantiewoningen grotendeels uit duurzaam en gecertificeerd hout volgens keurmerken FSC, PEFC of STIP. Daarnaast is de MUBE geheel geïsoleerd en voorzien van een volledige wand-, dak- en vloerafwerking van eco vriendelijk materiaal. Ook heeft de MUBE houten kozijnen met HR++ glas en een iconische takkenstructuur in de kozijnen. Bovendien is een volledig ingerichte badkamer inbegrepen, alsmede elektrische verwarming en elektrische stroom- en verlichtingspunten. Verder kan de MUBE nog optioneel afgewerkt worden met zonnepanelen op het dak of airconditioning. Met andere woorden, onze MUBE’s zijn ontworpen met het oog op comfort en milieuvriendelijkheid, waarmee wij het leven een stuk aangenamer en duurzamer willen maken. 

Daarnaast zijn MUBE’s ontworpen volgens een biofilisch design, waarmee wij een bijdrage willen leveren aan het herstel van de band tussen de natuur en de mens. De term biofilie betekent immers liefde voor het leven en de natuur als geheel. Woningen die ontworpen zijn volgens een biofilisch ontwerp verminderen stress, geven je een ontspannen gevoel, bevorderen creativiteit en productiviteit en optimaliseren het gevoel van verbondenheid met de wereld om je heen. Leven in een MUBE van natuurlijke materialen kan voor dit herstellend vermogen zorgen.

Download de brochure!
mube-60L-brochure-preview
Brochure download 60L

Deze MUBE is standaard uitgerust met:

 • Dampopen houtskeletbouw wanden van gecertificeerd hout, onder STIP, PEFC of FSC-claim, compleet geïsoleerd met biobased houtwol
 • Wand- en vloerafwerking bestaande uit eco vriendelijk plaatmateriaal met minimale toevoeging van formaldehyde lijmstof
 • Houten Oregon Pine kozijnen, beglazing HR ++ en SKG** veiligheidssloten
 • Uniek takkenraam
 • Gevelafwerking bestaande uit thermisch verduurzaamd grenen
 • Volledig geconnecteerde Smart-home uitvoering
 • Benodigde aansluitingspunten in keukenruimte
 • Elektrische verwarmingen
 • Volledig ingerichte badkamer
 • Koud- en warmwatervoorziening met afvoer voor badkamer en toilet
 • Vlonder
 • Nestgelegenheid
Wij helpen jou graag aan een prefab vakantiewoning

Heb je een stuk grond of misschien wel een grote tuin en is de MUBE jouw ideale vakantiewoning? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via e-mail of het online contactformulier. Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en prijzen van de MUBE prefab vakantiewoning.

Kortom, MUBE biedt hoogwaardige, modulaire en biofilische prefab woningen die ideaal zijn als vakantiewoning in eigen tuin. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden ter uitbreiding van jouw woning of als zorgwoning. Deze prefab vakantiewoningen bieden vele voordelen zoals duurzaamheid en een gezonde leefomgeving. Ben je geïnteresseerd in het kopen van een MUBE prefab vakantiewoning? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vragen over de aanschaf van een MUBE duurzame woning?

Bekijk ook deze MUBE’s

Menu